local_car_wash

Carwash

Vandaag open: 07:00 - 20:45 uur

I.v.m. de bouw van onze tweede washal is onze carwash tot medio/eind december gesloten. U kunt uiteraard in deze tijd wel gebruik maken van onze wasboxen.

Team Shell van Vliet

Drive-In Carwash

Bij alle programma’s is hoge-druk voorwas en velgen reinigen (tot 21″) inbegrepen. Uw auto wordt gewassen met milieuvriendelijke producten en dankzij de SoftTecs borstels garanderen wij een krasvrije lakbehandeling. ShineTecs (wasprogramma Best) zorgt voor een hoogglanzend oppervlak en beschermt de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zonlla.

Wasprogrammas

Waspas

I.v.m. de huidige bouw van onze tweede washal is de waspas tijdelijk niet meer te verkrijgen. Half december introduceren wij onze nieuwe waspas. Uw huidige waspas blijft na de verbouwing nog wel geldig.

Wasboxen

Onze wasboxen

Bij Shell van Vliet kunt U gebruik maken van één van onze 2 overdekte wasboxen om zelf uw auto, motor of ander voertuig handmatig te wassen (tot 2,60 meter hoog).

De nieuwe buitenwasplaats biedt tevens de mogelijkheid om uw bus of caravan (tot 2,90 meter hoog) te wassen.

De ruime wasboxen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een velgenpistool, hogedrukspuit/schuimpistool en wasborstel. U kunt uw auto zelfs voorzien van een HOTWAX of SHINETECS-behandeling na het wassen en middels het VLEKVRIJ naspoelen met OSMOSE-WATER droogt deze streeploos op. Iedere wasbox is uitgevoerd met een duidelijk bedieningspaneel.

De kosten voor het gebruik van de wasbox zijn op basis van tijd en het programma waarvoor U kiest en betaling gaat via 0,50, 1 en 2 euromuntstukken of de stofzuigermunten. 

U kunt er ook voor kiezen om CONTACTLOOS te betalen via de betaalterminal aan de rechterzijde van het bedieningspaneel in iedere wasbox (dit werkt per tik van € 2,-).

Stofzuigen

Onze stofzuigers

Los van het gebruik van onze wasmogelijkheden, kunt u altijd gebruik maken van een van onze 4 krachtige stofzuigers (5 minuten per munt) en/of  2 mattenkloppers. We hebben de capaciteit verdubbeld om u nog beter van dienst te zijn !

NIEUW is onze MATTENBORSTELMACHINE die uw matten zorgvuldig uitklopt (4 minuten per munt).

Zowel de mattenborstelmachine als de stofzuigers werken uitsluitend op een STOFZUIGERMUNT ( t.w.v. € 1,- verkrijgbaar in onze SHOP) of via CONTACTLOOS BETALEN (t.w.v. € 1,-).

Milieu

Onze carwash is een duurzame wasgelegenheid
 
Het wassen bij een autowasgelegenheid is altijd veel duurzamer dan het wassen op straat. Maar onderling zijn er ook de nodige verschillen tussen de wasgelegenheden. Om deze verschillen duidelijk te maken is de stichting Duurzaam Repareren het keurmerk Duurzaam Autowassen gestart. In deze stichting participeren fleetowners, leasemaatschappijen, verzekeraars en de ANWB. De stichting certificeert bedrijven in de autobranche die een duurzame bedrijfsvoering hebben. Sinds oktober 2013 heeft de stichting ook Shell van Vliet gecertificeerd als “duurzaam autowasbedrijf”. 

Voor het autowassen bij Shell van Vliet betekent dit o.a.:

  • Per wasbeurt minder dan 50ml wasmiddel verbruikt en de wasmiddelen zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn
  • Een wasstraat niet meer dan 75 MJ aan energie per auto verbruikt
  • Er niet meer dan 75 dB geluid wordt geproduceerd
  • Een wasstraat niet meer dan 80 liter schoon water per auto verbruikt
  • Het complete pakket van eisen is op de site van de stichting duurzaam repareren te downloaden

Contact

call

Bel ons

Je kunt ons bereiken via
0348 - 420 042


place

Adres

Wulverhorstbaan 1
3447 GA Woerden