local_gas_station

Tanken

Vandaag open: 06.00 - 23.00 uur

Ik tank twee keer per week en dat kun je dan maar beter doen bij het leukste tankstation van Woerden. De altijd leuke en vrolijke medewerkers bezorgen mij altijd een glimlach.

Bart

Bij Shell van Vliet ben je voordelig uit!

Dat is de Shell Prijsgarantie. Wij garanderen dat onze landelijke pompprijs onder het gemiddelde in Nederland ligt. 

Daarbij haal je meer kilometers uit iedere liter met onze Shell FuelSave benzine. Ook ontvang je € 5,- extra korting op je brandstof voor elke 1000 Air Miles die je inwisselt. Op deze manier bepaal je zelf hoeveel extra korting met Air Miles je krijgt op je brandstof. Zo blijven wij voordelig. 

Scherpe prijs
Iedere dag rijdt de stationsmanager een ronde langs de belangrijkste concurrenten in de buurt en op basis daarvan wordt de prijs op de Shell stations aangepast. Hierdoor ligt de gemiddelde pompprijs van Shell onder het landelijk gemiddelde zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Zuinige brandstof
Bij Shell ben je altijd voordelig uit. Dat is de Shell Prijsgarantie. Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel zijn zuinige brandstoffen. Deze brandstoffen bevatten een formule die het rendement van de verbranding verbetert en zorgt voor een schonere motor. Zo kun je meer kilometers rijden voor hetzelfde geld. 

Extra Air Miles korting
Je ontvangt € 5,- korting per tankbeurt voor elke 1000 Air Miles die je inlevert. 

FuelSave Euro 95

De zuinige Euro 95 die niet meer kost!
De brandstofbesparende formule van Shell FuelSave Euro 95 is gebaseerd op een unieke wrijvingsverminderaar en actief reinigende bestanddelen. 

Shell FuelSave Euro 95 bevat een wrijvingsverminderaar die kan zorgen voor minder energieverlies in de motor. Zo wordt wrijving vermindert op plaatsen waar motorolie minder makkelijk bijkomt.
Shell FuelSave Euro 95 helpt de motor schoner te houden dankzij actief reinigende toevoegingen. Hierdoor kan een verbeterd rendement van de verbranding verkregen worden.
Zowel de wrijvingsverminderaar als de actief reinigende bestanddelen dragen bij aan een lager brandstofverbruik.

Shell FuelSave Euro 95 geeft direct, vanaf de eerste tankbeurt, een brandstofbesparing. Meer kilometers voor hetzelfde geld!

Shell V-Power

Ontdek de wereld van de hoogwaardige brandstoffen
Shell V-Power bevat Shell’s unieke formule met dubbele werking, reinigende toevoegingen om je motor  ingrijpend te reinigen en prestatie verhogende componenten welke samen zorgen voor meer vermogen welke auto je ook rijdt.

Shell V-Power is een unieke prestatie brandstof met dubbele werking.

De belangrijkste voordelen van Shell V-Power:

Shell V-Power bevat krachtige, actief reinigende toevoegingen. Deze toevoegingen kunnen de vorming van vuilafzettingen op de kleppen voorkomen en bestaande vuilafzettingen zelfs voor een groot deel verwijderen.
Ook bevat Shell V-Power prestatieverhogende componenten, met een hoog octaangetal.
Zo helpt deze unieke samenstelling extra vermogen te leveren waardoor de prestaties van je auto verbeteren. Shell V-Power maakt je motor daadwerkelijk schoner en sterker – welke auto je ook rijdt.

LPG

Voordelen van een milieubewuste brandstof
Minder betalen voor een volle tank en minder milieubelastend rijden. Autogas is als gevolg van de beperkte uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2, fijnstof en stikstof een relatief schone brandstof. Niet voor niets stimuleert de overheid het gebruik van autogas door de lagere accijnzen op LPG in vergelijking tot benzine en diesel. Rijden met een modern autogassysteem doet qua prestaties en comfort niet onder voor rijden op benzine of diesel. 

Eco LPG-programma
Bij Shell van Vliet tankt U autogas van het merk BK. Met het eco LPG-programma biedt BK-GAS haar klanten de mogelijkheid om zonder meerkosten klimaatneutraal auto te rijden. U registreert uw getankte liters BK-GAS op de speciale ecoLPG-site en BK-GAS compenseert gratis de CO2-uitstoot als gevolg van het verbruik van de getankte en geregistreerde liters.

Air Miles

Miles & Me: Het vernieuwde Air Miles sparen

Altijd een extraatje ontvangen? Dat kan met Miles & Me! Miles & Me is Air Miles sparen bij Shell, maar dan met iets extra’s. Kies uit Extra Air Miles, iets lekkers of een andere aanbieding. En sparen gaat snel. U ontvangt 1 Air Mile op elke hele liter brandstof die u tankt, en op Shell V-Power zelfs 2 Air Miles per liter. En per 2 euro die u uitgeeft in de Shellshop, ontvangt u 1 Air Mile*. Doet u mee?

1. ACTIVEER DE SHELL APP, OPEN UW E-MAIL OF KIJK IN MIJN AIR MILES
2. KIES IETS EXTRA’S
3. KOM TANKEN BIJ SHELL (minimaal 20 liter)
4. SCAN UW AIR MILES

U kunt uw Air Miles ook altijd inwisselen voor een wasbeurt (vanaf 895 airmiles / wasbeurt "BRONS" t.w.v. € 8,95) of brandstofkorting* (1000 airmiles = € 5,- KORTING) op ons tankstation. *Niet i.c.m. tankpassen en creditcards.

U kunt uiteraard ook sparen voor het assortiment van Air Miles, te vinden op www.airmiles.nl.
Voor meer informatie kunt u ook bellen met de Air Miles Klantenservice: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op 0900-8877 (€ 0,25 p.m).

Shell App

Ontdek het met de Shell Motorist App voor iPhone en Android
Ken je de Shell Motorist App al? Hiermee kun je onder andere navigeren naar je dichtstbijzijnde Shell station en vind je het laatste nieuws over onze producten en promoties. 

Onlangs is de Shell Motorist App vernieuwd en nog completer gemaakt speciaal voor Air Miles spaarders. Hij biedt je nu ook een compleet overzicht van wanneer en hoeveel je hebt getankt en hoeveel Air Miles en Shell Bonus Miles dit heeft opgeleverd. Je hebt dus altijd je actuele
Air Miles saldo en Shell Bonus Miles saldo bij de hand, gewoon op je smartphone! 

Download de App nu gratis en geniet van het rij- én spaarplezier dat Shell je biedt! 

Gebruik de QR code om de App te downloaden en te installeren op uw iPhone of Android toestel. 

 

DHL Servicepunt

Als DHL-servicepunt kun je bij Shell van Vliet jouw pakket versturen of afhalen (tot 20.30 uur).

Wij kunnen hier geen labels uitprinten, alleen een geldige barcode of QR-code kunnen we scannen.

Versturen pakketten:

Voor het versturen van pakketten (ook Express zendingen zijn mogelijk) tot maximaal 20 kg is het van belang dat;

1)    pakket reeds voorzien is van een barcode (retouretiket of geprint verzendlabel) of

2)    middels de QR-code op je telefoon (die je ontvangt nadat je zelf via de DHL-website of DHL-app met iDEAL of creditcard betaald hebt) wij het pakket hier voorzien van een barcode. 

Afhalen pakketten:

Nadat je een mail hebt ontvangen dat het pakket hier is afgeleverd, kun je het afhalen op vertoon van een geldige legitimatie.

Contact

call

Bel ons

Je kunt ons bereiken via
0348 - 420 042


place

Adres

Wulverhorstbaan 1
3447 GA Woerden